internetplus service provider

INTERNETPLUS

Internet Service Provider , sistem sigurie nvr dhe dvr cctv, instalim sistem audio dhe video, instalim wifi dhe hotspot per hotele,club , salla konferencash etj.

Sherbimet

Mobirise

Servis Kompjuterash/Laptop

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab accusantium dolores doloribus eligendi eum illo placeat quis repellendus sequi tempore!

Mobirise

Servis Telefonash

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab accusantium dolores doloribus eligendi eum illo placeat quis repellendus sequi tempore!

Mobirise

Shitje Aksesoresh

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab accusantium dolores doloribus eligendi eum illo placeat quis repellendus sequi tempore!

Standard

$ 1000 /Muaj
 • Paketa Standarte per Familjet qe jane me Kabell
 • 5 Mb/s Download
 • 5 Mb/s Upload 

 • Traffic Unlimited

Ekonomike

$ 1500 /muaj
 • Paketa Ekonomike qe eshte me e shpejte dhe mund te instalohet me Antene
 • 10 Mb/s Download
 • 10 Mb/s Upload
 • Traffic Unlimited

E Avancuar

$ 2000 /muaj
 • Paketa e avancuar eshte e shpejte per familjet qe duan te lundrojne njekohesisht ne shum faqe interneti
 • 15 Mb/s Download
 • 15 Mb/s Upload
 • Traffic Unlimited

Biznesi

$ ? /muaj
 • Per Paketa Biznesi klikoni me poshte per me shum informacion.

Puna jone qe kemi bere

Mobirise

Ketu Foto e punes

Pershkrimi

Mobirise

Ketu Foto e Punes

Pershkrimi

Mobirise

Ketu foto e Punes

Pershkrimi

Pse te na zgjidhni ne?

Responsive block with counters and media.

1

Honest and Dependable

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Recusandae cupiditate rerum ipsum tempora vero.

2

We Are Always Improving

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

3

We Are Passionate

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Recusandae cupiditate rerum ipsum tempora vero.

KONTAKT

Kontakto nepermjet emailit duke plotesuar fushen bosh dhe pastaj duke shtypur dergo.

ADRESA JONE

Adresa:

Dritan hoxha 147/15, 1054 Tirana, Albania

Phone:

+355 68 57 99 579

E-mail:

iplus2016@mail.com

Shperndaje kete Faqe

RECENT NEWS

Pershkrimi qe duhet ndryshuar ketu                    

Edhe ketu kemi pershkrim per ndryshim

SUBSCRIBE

Get monthly updates and free resources.

CONNECT WITH US